Alzira contrària a la pròxima prohibició de les bicicletes a les Rodalies de RENFE

0
276
El regidor de Medi Ambient Pep Carreres este matí

L’Ajuntament d’Alzira presentarà una reclamació contra la prohibició de RENFE de pujar bicicletes als trens de Rodalies a partir del mes de maig i exhortarà a la resta de poblacions afectades i fins i tot a la Mancomunitat de la Ribera Alta perquè lluiten contra esta decissió.

Per al regidor de Medi Ambient, Pep Carreres «és inviable, a més d’una contradicció la posició de RENFE», tenint en compte que el Govern central ha subvencionat el Camí Natural de l’Antic Trenet per potenciar la mobilitat alternativa entre les estacions d’Alzira i Carcaixent amb Tavernes de la Valldigna per tal que puguen fer este recorregut en bicicleta.

En països europeus destinen un vagó en cada tren a les bicicletes, per evitar les aglomeracions de passatgers i ciclistes que es produixen a hores d’ara davant la potenciació de bons gratuïts per als usuaris més asidus.

Carreres, ha reivindicat que RENFE «potencie la línia 2» i s’ha mostrat clarament partidari que Rodalies siga transferit a la Generalitat.