L’Alzira FS ofrena una golejada a la seua afició contra El Valle (4-1)

0
118

L’Alzira FS ha ofrenat a la seua afició una golejada en el Palau, a pocs metres de la falla Pere Morell, contra El Valle (4-1) abans que milers de falleres i falleres oferisquen esta vesprada rams de flors a la patrona de la capital comarcal, la Mare de Déu del Lluch.

Però ha tingut que esperar a la segona part per derrotar al conjunt madrileny donat que el primer temps ha finalitzat amb empat a 1 gol.

S’avançà l’equip de Braulio Correal mitjançant Sena en el minut 6, mentre Marin igualà el marcador a pocs segons del descans. Però el Family Cash Alzira es mostrà molt superior als d’El Valle en la segona part; Gon Castejón feia el 2-1 en el 22, quatre minuts després Naranjo anotà un golàs i a les acaballes de l’encontre Carlitos, ja recuperat de la seua lesió, arredonia la golejada fent el quart i definitiu gol.