La crisis del PP d’Alzira, la renuncia de l’alcalde Diego Gómez i el regidor F. Pascual protagonistes de les falles

0
654
L’alcalde Diego Gómez en el monument de la falla Sants Patrons
El regidor de Serveis Urbans i Obres Públiques Fernando Pascual

La proximitat de les eleccions municipals amb qüestions tan relevants com la designació de José Luis Palacios en lloc de José Andrés Hernàndez com alcaldable del PP, la renuncia de Diego Gómez a tindre l’oportunitat d’un tercer mandat per Compromís i el protagonisme del regidor socialista Fernando Pascual davant les polèmiques sorgides pel sostre del Fontana Mogort i de l’empedrat del carrer Pérez Galdós que protagonitzen les crítiques de bona part de les falles, especialment les de la Secció Especial, a més de Sants Patrons i d’altres.

Pel que fa al PP, el focus es centra en José Andrès Hernàndez que s’ha quedat fora per una decissió diuen de Carlos Mazón i Elena Bastidas. Tampoc s’obliden d’Enrique Montalvá en passar del PP a Vox «li semblen pocs els 12 anys de regidor». La primera autoritat local també està present en molts monuments on anuncien la seua jubilació. Pascual, pot ser el més nomenat pels dos temes mencionats i en l’apartat del PSPV, tampoc falten Isabel Aguilar i Gemma Alós «que ha deixat fora a Fernando Pascual».

També és protagonista Ciutadans amb l’eixida de Clara Aledón que «ha deixat sol a Miguel Vidal«, una Aledón que «té més amor als gats que als humans». No s’obliden del portaveu de Vox, Ricardo Belda «vota en contra de tot amb raons de parvulari». Mentre la Malva mostra tres làpides per la mort política de tres portaveus municipals; Albert Furió per Compromís, José Andrés Hernández, pel PP i Isabel Aguilar pels PSPV.

Dins la crítica política no es lliuren ni l’exdiputat socialista Tito Beni així com tampoc el president del Govern Pedro Sánchez. I en Camí Nou tenen la deferència de citar a Riberaexpress i altres mitjans digitals.