Gemma Alós (PSPV)»El meu objectiu es que Alzira recupere la capitalitat de la comarca»

0
216

La candidata socialista a l’alcaldia alzirenya, Gemma Alós, ha manifestat hui que el seu objectiu per a la pròxima legislatura és que «Alzira torne a ser la capital de la comarca», durant l’acte Sobre «Municipalisme i Fons Europeus», celebrat en la seu comarcal del PSPV-PSOE,  en el que també han intervingut, Javier Izquierdo, Secretari d’Acción Electoral de l’Executiva Federal del PSOE i Carles Arques, secretari general de la Ribera Alta.

Alós ha insistit en «recuperar la capitalitat en tots els sentits», apostant per «la revitalització del comerç i «fomentant la creació d’empreses i millorant els polígons industrials». També ha apostat per incrementar l’oferta hotelera, per aconseguir una extensió universitària i per potenciar les festes locals «per atraure més visitants».

A més s’ha mostrat partidària d’incrementar les zones verdes d’Alzira i «d’ampliar» els espais de participació, fent una «ciutat moderna i de tots».

A l’acte han assistit un representant de l’Associació Empresarial també els secretaris comarcals de la UGT i de CCOO que han apostat per fer una política industrial en la comarca i a la Comunitat Valenciana. A este respecte Andrés Bermejo de CCOO ha ressaltat la capacitat industrial d’Alzira «facturar 1.700 milions d’euros en una ciutat de 45.000 habitants és una barbaritat».