Dos germanes de Sueca campiones provincials sub 12 i sub 10 d’escacs

0
179
El passat diumenge tingut lloc els campionats provincials per edats en la localitat d’Almussafes. El Club Escacs Ribera Baixa presentava en este segon any d’existència 10 valents en les diferents categories: Bernat Estruch, Manuel Escrivà i Pau Iranzo en la categoria sub8. Alícia Núñez de Arenas i Samuel Vivó en sub10.
Agnés Núñez de Arenas, Jordi Vivó i Vicent Badia en sub12. I en la difícil categoria sub18, Martín Guerra i Eric Rivera que jugaven un torneig dos categories per damunt de la seua edat. Després de la finalització del torneig, la Ribera Baixa i en concret la ciutat de Sueca té l’orgull i l’honor de poder contar des d’este moment amb les dos campiones femenines de la província de València sub12 i sub10, les germanes Núñez de Arenas Navarro: Agnés i Ali.
Agnés ha revalidat el seu campionat femení sub10 assolit l’any passat amb este títol de campiona valenciana sub12 en el seu primer any en la categoria. La jove campiona suecana ha arribat a l’última ronda fins i tot amb opcions de podi en la classificació general del torneig. Amb este nou triomf, seguix per segon any consecutiu sent la millor jugadora valenciana de la seua categoria.
Per la seua banda, la sorpresa de la jornada fou Ali. La jove jugadora, debutant enguany com a federada, ha aconseguit el campionat femení sub10 amb solvència, assolint un _score_ de 4/7 i «heretant» el títol que fins a la data ostentava la seua germana. És un fet històric que dos germanes siguen campiones provincials cada una en la seua categoria.
Les «Polgar valencianes», com ja les han batejat carinyosament alguns, són de Sueca. Enhorabona a Agnés i a Ali pels seus èxits.