Crespo provoca un terratrèmol a Alzira amb seu «tró doble»

0
366
El pirotècnic Vicent Rodriguez hui amb els masclets del doble trò

La Pirotècnia Crespo ha fet tremolar esta vesprada la Plaça del Regne i rodalies amb el seu particular trò doble en la mascletà disparada a Alzira que ha fet gaudir a milers de persones. Un trò marca de la casa alzirenya que sonarà de nou en València en la mascletà del pròxim dia 17.

Vicent Rodriguez, que diu conèixer la Plaça del Regne «a la perfecció», es trobava més que satisfet «ha sigut perfecta la mascletà, un 10». El trò doble és un aparellament de masclets de diferent calibre per aconseguir un sò diferent i que és més rítmic que els habituals. Els masclets es troben lligats alternativament a els cordes i així fan que la meitat esclaten en el sòl i la resta abans de caure a terra. La segona mascletà alzirenya ha estat rematada amb un terratrèmol que ha fet vibrar a tots els espectadors.

Demà dimecres dispararà la tercera mascletà d’Alzira Coeters Dragón.