Carcaixent organitza un festival de literatura

0
131

 

La I Edició del “Bressol literari” tindrà lloc els propers 31 de març, 1 i 2 d’abril al Magatzem de Ribera

 

 

La Llibreria Carcaixent, en col·laboració amb l’Ajuntament de Carcaixent han organitzat la I Edició del “Bressol literari”, un festival de literatura que naix amb l’objectiu de convertir a Carcaixent en una ciutat referent en la literatura.

 

El “Bressol literari” tindrà lloc els propers 31 de març i 1 d’abril al Magatzem de Ribera en dues jornades que reuniran a escriptors i escriptores vingudes de tota Espanya entre d’altres persones relacionades amb el món del llibre i que oferiran presentacions, conferències i taules redones.

 

Entre els participants es troben l’ambientòleg Andreu Escrivà, l’escriptora Purificació Mascarell, els poetes Marc Granell i Susanna Lliberós, la editora Elisenda Julibert i el també escriptor Joan Benesiu.

 

El diumenge 2 d’abril al matí el Festival es traslladarà a la Plaça del Mercat per tal de celebrar amb els més menuts el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil en una jornada carregada d’activitats per a totes les edats.