Excel.lent oratge amb màximes de fins a 24º durant les falles d’Alzira i la comarca

0
224

Sembla que per fí no hi hauran falles passades per aigua com ha sigut habitual durant els últims anys, ja que segons AEMET, enguany lluirà el sol i les temperatures seran primaverals durant tota la setmana.

Al llarg dels quatre dies fallers per excel.lència les màximes oscil.laran a Alzira, entre els 22º i 24º, mentre les mínimes no baixaran dels 8º.

Concretament el pròxim dijous dia 16 la mínima serà de 8º i la màxima de 22, el divendres dia 17 es registraran entre 10º i 23º, dissabte, entre 10º i 24º i diumenge dia de la Cremà les temperatures oscil.laran entre els 8º de mínima i els 23º de màxima. Al llarg del cap de setmana sembla que el sol alternarà amb els núvols però la possibilitat de precipitació serà escasa i en tot cas prou dèbil.

I el vent en cap cas superarà els 15 km/h els dies en que estaran plantats els monuments.