El candidat de Compromís Alfons Dominguez qualifica a Diego Gómez com «el millor» alcalde que ha tingut Alzira

0
427
Diego Gómez li passa el testic a Alfons Dominguez perquè puga ser el futur alcalde d’Alzira
Membres de la candidatura de Compromís per Alzira que encapçala Alfons Dominguez

El candidat a l’alcaldia d’Alzira, Alfons Dominguez, ha qualificat a Diego Gómez, com «el millor alcalde que ha tingut Alzira» durant l’acte electoral en el que han intervingut, també, l’aspirant a la presidència de la Generalitat, Joan Baldoví, la vicepresidenta del Consell i candidata per Alacant, Aitana Mas junt a la dirigent de Més Compromís, Àgueda Micó.

Dominguez ha ressaltat la tasca realitzada durant els últims 8 anys per Gómez i el seu equip, desgranant des de la reducció del deute de 16 a 2,7 milions, a la gestió de la pandèmia, passant per la capitalitat cultural, l’Anell i les vies verdes, així com el disseny de l’agenda urbana 2030, «ficant les bases per a l’Alzira del segle XXI». Front a polítiques especulatives dels anteriors governs municipals «com l’esquelet de l’especulació» en referència al Centre Comercial Vilella.

Pel que fa al futur l’alcaldable de Compromís per Alzira ha manifestat que compta amb «un equip molt solvent i coherent que està «preparant les propostes» per a la pròxima legislatura, entre els que es troben «un pla d’habitatge digne, la «potenciació» de l’agricultura local, el suport a les empreses alzirenyes per a la transició energètica que «millore la seua competitivitat» a més de «un menjar saludable i de proximitat per als alumnes de les escoles locals i els usuaris de l’Hospital de la Ribera.

També ha tingut paraules de reconeiximent per a el veterà ex regidor i sindicalista Antoni Murillo, que com Diego Gómez han rebut les millors ovacions dels assistents que han plenat l’auditori de la Casa de la Cultura. L’acte ha estat presentat per l’actriu local Cristina Soler, que ha comptat també amb l’actuació de la músic gelista Maria Pons i d’Andrea Viñes que ha fet ballar a candidats i assistents en la seua intervenció final.