L’Alzira FS preten que a la tercera siga la vençuda en El Ejido

0
59

I és que el conjunt de Braulio Correal ha perdut en les dos últimes visites al Pavelló Municipal d’Esports d’El Ejido, on l’equip andalús no perd des del mes d’octubre davant O Parrulo Ferrol.

Correal considera que es tracta «d’un rival d’entitat» que es troba a dos punts dels llocs de play off i que serà un encontre prou diferent al de la primera volta en el que el Family Cash golejà a El Ejido per 5 gols a 0 en el Palau. Ara resten nou jornades per al final i arriben les urgències, encara que els riberencs es troben en una còmoda tercera posició amb 42 punts, nou més que el seu contrincant de hui que comptarà amb el suport de la seua afició que farà una festa prèvia amb paella inclosa.

Vorem a qui li senta millor si al conjunt d’Almeria o al valencià que valora com cal este complicat encontre.