Important punt de l’Alzira FS en El Ejido (1-1)

0
87

L’Alzira FS hza aconseguit un important i competit punt en la canxa d’El Ejido on el conjunt local no perd des del passat mes d’octubre.

S’avançà l’equip de Braulio Correal en l’últim minut de la primera part al desviar el jugador local Armand un xut de Gon Castejón. Però un minut després del descans els andalusos feien el gol de l’empat mitjançant Josete.

L’excel.lent defensa dels riberencs ha estat de nou determinant per sumar un important punt davant un rival molt qualificat que lluita per entrar en els llocs de play off. Amb esta igualada el Family Cash Alzira continua en la tercera posició amb 42 punts a quatre del segon classificat el Burela FS.

El pròxim dissabte faller s’enfrontaran en el Palau a les 16h al conjunt madrileny El Valle que ocupa un lloc de la zona de descens.