El pròxim siumenge la plaça del Regne d’Alzira acolliràla setena edició de la Festa de l’Espardenyà en la que participaran prop de 30 cuiners professionals i més de 25 associacions locals i comarcals.
Preparació d’este tìpic plat riberenc:
En una paella fregim les dents d’all, les retirem i en reservem quatre. Incorporem el conill fregint-lo fins que es dore. També admet ànec i pollastre. Incorporem el pimentó roig i el removem perquè no es creme.
Afegim l’aigua, deixem coure durant uns 15 minuts i posem les anguiles. Cuinem a foc suau durant 10 minuts mentre fem una picada de dos alls sense pell.
Després dels 10 minuts, afegim les creïlles, les deixem coure fisn que estiguen tendres i posem la picada.
Ingredients per a 6 persones
1 kg d’anguiles
0,5 kg de conill, admet també ànec i pollastre (0,5kg)
1 kg de creïlles
6 ous
8 dents d’alls secs
2 culleradetes de pimentó dolç
250 gr d’oli d’oliva
Julivert
Vitet al gust
Aigua
Sal