Les primeres carpes falleres ja es troben als carrers d’Alzira

0
848

Alzira ha iniciat esta vesprada el muntatge de les carpes a càrrec de les comissions falleres, a 24 hores de la Cavalcada Multicolor que omplirà demà dissabte de festa i humor els carrers de la ciutat.

Les carpes ocuparan els carrers i places fins el pròxima dia 19, data de la crmà dels monuments. I tindran que ser desmuntades entre els dies 20 i 21 per tal que el nucli urbàrecupere la normalitat.

Les carpes de les comissions Avda. Luis Suñer, El Mercat, Colmenar-Reis Catòlics i Plaça Major estan obligades a quedar desmuntades durant el dilluns dia 20, mentre les restants gaudiran de 24 hores més per al seu desmuntatge.

A més l’ORA és gratuït, tot just a partir de hui dijous i fins el proper dia 21 de març amb motiu de la celebració de les falles.