La falla A. March d’Alzira espera reunir a més de 500 persones en la Festa Remember

0
2463

La falla Àusias March és la més jove d’Alzira, nascuda l’any 2006 en la barriada de l’Alquenència compta amb 170 fallers i falleres i amb moltes ganes de fer destacar la seua il.lusió i capacitat de treball en estes falles 2023.

Així el seu president Quique Fontana i l’actiu faller Jesús Labian han impulsat una gran Festa Remember per a este divendres que comptarà amb el nº 1 dels Dj valencians, Vicente Buitron, i amb el propi Labian junt a Javi Bria i Fede de teloners. Festa que recordarà els grans èxits musicals dels anys 80, 90 i 2000 per «atraure a gent de totes les edats».

«Volem ser una festa referent a l’inici de les falles d’Alzira i ja hem decidit que tinga continuitat el pròxim any» asseguren Fontana i Labian en la cafeteria del barri, Moments, convertida en «l’oficina de la festa on hem negociat i contractat amb empreses i Dj». Els 3.000 euros de pressupost «ja estan finançats gràcies als nostres col.laboradors» indica Labian, l’alma mater d’esta mascletà musical que arrancarà a les 19h d’este divendres per a culminar al voltant de la 1:30h de dissabte, amb accés totalment gratuït.

La falla s’ha volcat totalment perquè siga un èxit «confiem en que vinguen entre 400 i 700 persones», després que hagen invertit prou en publicitat, fins i tot en València. Als assistents els espera un gran escenari amb 10.000wats de sò i tres torres de llum.

Aquella festeta remember privada que organizava Àusias March en cada plantà l’han volgut convertir en una macrofesta per a tots els fallers, falleres i veïns d’Alzira i poblacions dels voltants. La música com és tradicional, una vegada més, anirà de la mà de les falles.