La conselleria inicia les obres del Palau de Justícia d’Alzira amb dos mesos de retard

0
320
Esta màquina excavadora ha començat hui la construcció del Palau de Justícia amb 60 dies de retard
Les obres han començat per fí este matí

Este matí ha entrat la primera màquina en la parcel.la situada a l’avda Lluís Suñer on està prevista la construcció del Palau de Jústicia d’Alzira. Ha sigut, tot just dos mesos després de la data anunciada el passat 23 de desembre, per la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, durant la seua visita a la capital de la comarca.

Fins ara l’empresa adjudicatària només havia ficat, fins ara, una tanca metàl.lica al voltant de la parcel.la pròxima a la locomotora.

La nova seu judicial serà un edifici de cinc plantes i 11.000 metres quadrats que entrarà en servei, segons les primeres previsions, a la tardor de 2024 després de 20 mesos d’obres. La consellera ressaltà durant la seua visita que aquest projecte suposarà «un gran impuls econòmic per a tota la Ribera Alta» que «dona resposta a una reivindicació històrica». Així es va expressar durant l’acte de la signatura del replanteig que es va celebrar el passat 23 d’abril a Alzira i que suposava l’últim tràmit administratiu abans de l’inici de les obres.

El nou palau de Justícia d’Alzira serà un edifici de cinc plantes i un àtic per a instal·lacions que se situarà en el número 35 de l’avinguda Lluís Suñer. Tindrà més de 11.000 metres quadrats que albergarà els set jutjats que té el partit judicial si bé s’ha dissenyat per a acollir fins a tretze en el futur. Tindrà un cost de 19,2 milions d’euros i obrirà les seues portes en la tardor de 2024 després de vint mesos d’obres.