El Col.lectiu 8M es manifesta a Alzira per una igualtat «real»

0
494

Al voltant de dos centenars de persones han participat esta vesprada en la manifestació convocada pel col.lectiu 8M a Alzira per celebrar el Dia Internacional dels Drets de les Dones. La columna de manifestants ha eixit i culminat a la Plaça Major després de recòrrer el carrer Pérez Galdós, la Plaça d’Alacant i el carrr Hort dels Frares.

En el manifest llegit per representants de distints col.lectiu locals les dones alzirenyes han manifestat que «nosaltres ens sumem als moviments de dones que reclamen tots els seus drets en tot el món. I que el moviment feminista és cada vegada més gran, imparable i està format per dones diferents en una lluita comuna per aconseguir una igualtat real».

A més han lamentat «l’escletxa salarail perquè té conseqüència molt negatives per a les dones en la vida laboral, les pensions o en els subsidis» i que «moltes dones siguen migrants sense papers i sense drets laborals».

Conforme el Col.lectiu 8M: Grup Debat per la Igualtat, La Ribera en Bici, Cepaim, Amnistia Internacional de la Ribera, Fundació Manantial, Encuentrate, Unió de les Pesnsions i El Norte Perdido