Els pensionistes d’El Júcar d’Alzira recuperen el bar i les nits de ball

0
1183
Jubilats jugant a les cartes, al fons el bar

Quatre mesos i mig després els jubilats i pensionistes de l’associació El Júcar recuperen el funcionament del bar així com les nits de ball que celebraven, tradicionalment, els dissabtes. L’Ajuntament d’Alzira que és ara el seu titular acaba d’adjudicar a un cuiner amb experiència el bar de l’associació, clau perquè els prop de 1.300 socis facen les activitats quotidianes.

El president d’esta entitat, Enrique Ribera ha mostrat la seua «satisfacció» després la recent entrevista amb l’alcalde, Diego Gómez, qui els ha assegurat que en pocs dies estarà en funcionament». Ribera avança que «els nous preus seran prou més assequibles que amb l’anterior adjudicatari».

També funcionarà, de nou, l’aire condicionat i «els pensionistes ja no tindran que vindre amb foguerets per poder jugar a les cartes». L’Associació de Pensionistes i Tercera Edat «El Júcar» organitza nombroses activitats i viatges al llarg de l’any, a més de prestar distints servicis com gimnàstica de recuperació, perruqueria i podologia.