Alzira ultima les instal.lacions per albergar el Campionat del Món de Pilota a Mà

0
133

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha visitat aquest matí les instal·lacions del pavelló esportiu del Perez Puig, on s’han instal·lat quatre pistes de One Wall que és una de les modalitats de joc de Pilota que formarà parts del Campionat Mundial que celebrarem en la nostra localitat del 27 de març a l’1 d’abril.

 

En l’Estadi de Venècia, s’han reformat les pistes de Frontenis, per a convertir-les en pistes de Frontó Valencià, que consta de contracancha. Una vegada acabat el Mundial de Pilota, seran d’ús públic perquè puguem practicar l’esport autòcton.

 

Segons el responsable de l’àrea d’Esports, les obres de condicionament de totes les instal·lacions que formaren part del Mundial Alzira 2023, van segons el que es preveu i estaran disponibles perquè la selecció valenciana puga realitzar els seus entrenaments en aquestes instal·lacions.