Un Alzira FS amb pólvora fallera li guanya un set a l’At Benavente (6-1)

0
125

L’Alzira FS amb el suport de les falles a la graderia i amb una aportació extra de pólvora ha golejat este migdia a l’At Benavente per 6 gols a 1. Al descans s’arribà amb advantage dels locals per 2-0. Les falleres majors de la ciutat Elena Cebrián i Sara Martinez feren la treta d’honor.

La golejada haguera pogut ser prou escandolosa de no ser pe les nombroses i execel.lents parades del bon guardameta visitant.

La mascletà de gols començà en el minut 14 mitjançan t Gabri i continuà en este primer temps amb el go, de Joan en el 17.

En la segona part els masclets estigueren a càrrec d’Àlex Naranjo en el 24, que feia el tercer. Retall«a diferència el conjunt castellà-lleonés per mig de Casas en el 25. Però Gustavao en el 27, Gabri en el 32 i Rubi en el 35 arredoniren la golejada i un excel.lent encontre davant una hinxada embogida.

Amb esta victòria el Family Cash Alzira continua en la tercera posició i reduix a dos els punts amb el segon classificat el Burela i deixa a 9 punts al sext classificat.