Les Falleres Majors d’Alzira criden per unes falles amb «igualtat, tolerància i respecte»

0
327

Les Falleres Majors d’Alzira, Elena Cebrián i Sara Martinez han cridat als milers de fallers i falleres de la ciutat així com a la resta de veïns a participar en unes falles amb «igualtat, tolerància i respecte». També a estar «units tots en una sola comissió i a celebrar una festa «màgica que «és la millor del món». L’alcalde Diego Gómez els ha entregat les claus de la ciutat davant els forts aplaudiments i l’entusiasme del món faller.

Prèviament els milers de fallers de les 34 comissions de la capital de la comarca han gaudit a la Plaça del Carbó d’un espectacle de música, llum i color que els ha fet vibrar. La Crida ha culminat amb un espectacular castells de focs d’artifici a la Plaça del Regne.