Oratge primaveral en la setmana prefallera de la comarca

0
315

L’hivern té les hores contades donat que, segons AEMET, les temperatures seran primaverals a partir del pròxim dilluns durant tota la setmana prefallera, amb màximes que poden superar els 20º i mínimes que no seran, majoritàriament inferiors als 10º.

Les temperatures més freds estan registrant-se en este inici de setmana a la Ribera, amb lleugeres gelades a la partida Mulata d’Alzira -2,7º el dilluns i -0,6º hui dimecres, també ha baixat dels 0º a la Murta; -1,4º el passat dilluns i -1,2º esta matinada. A Alzira les mínimes han oscil.lat   entre els 2º i els 3,5º.

Però l’ambient fred continuarà la resta de la setmana, amb temperatures màximes que continuaran al litoral al voltant dels 15 graus. Les gelades nocturnes seran generals cap a l’interior.

Pel que fa a Alzira les mínimes continuaran sent baixes, entre 0º i 2º, però les màximes passaran dels 13º de demà dijous als 19º del pròxim diumenge.

Aemet pronostica que les temperatures tendiran a pujar la setmana que ve, quan es podran registrar màximes de 20 graus a la costa i el prelitoral, així el dilluns els termòmetres de la capital de la comarca registraran una mínima de 7º i una màxima de 20º.