La cadena Domus invertix 600.000€ per reobrir l’hotel San Fernando de Carcaixent

0
3975

Carcaixent tornarà a tindre un hotel al municipi

La cadena hotelera Domus treballa en la reobertura durant les properes setmanes de l’Hotel City Express San Fernando

 

La ciutat de Carcaixent ampliarà la seua oferta per a turistes i visitants en recuperar l’hotel situat a l’Hort de San Fernando i que s’anomenarà City Express San Fernando. La cadena hotelera Domus, amb seu en Oviedo, ha fet una inversió de més de 600.000€ en la rehabilitació de les habitacions i les diferents instal·lacions amb la intenció de reobrir l’edifici al públic en les properes setmanes.

El City Express San Fernando, situat a l’entrada nord de Carcaixent, està valorat amb 3 estrelles i disposa de 39 habitacions, aparcament subterrani i recepció les 24 hores.

Per tal de cobrir els llocs de feina necessaris per al bon funcionament de l’activitat hotelera, l’empresa s’ha posat en contacte amb l’Agència de Desenvolupament Local de Carcaixent. Aquest fet suposa la predisposició per part de la cadena hotelera de què una gran majoria del personal siga de la localitat.

La Regidora de Promoció Econòmica, Sara Diert, va visitar les instal·lacions acompanyada del director de l’hotel, Jaime Rosell, i considera que, “Es tracta d’una notícia de gran importància per a Carcaixent el fet de poder gaudir d’un hotel per a millorar les experiències dels turistes que es plantegen visitar la nostra ciutat i els nostres paratges naturals així com per a totes aquelles persones que per feina han de visitar Carcaixent i que, fins ara, havien de traslladar-se a un altre municipi per poder fer nit”.