El Mercat en format gran i Pintor Andreu en menut millors llibrets d’Alzira

0
439
Fallers i falleres de la comissió Pintor Andreu amb el banderí de millor llibret en format menut

La Junta Local Fallera d’Alzira ha atorgat esta vesprada al Gran Teatre els banderins correponents als millors llibrets de les falles de la capital de la comarca. Així en format gran el que més puntuació ha obtingut ha estat el de la comissió El Mercat, mentre en format menut el millor ha estat el de la falla Pintor Andreu que també ha dissenyat la millor portada. El banderí a la millor portada en format gran ha sigut la del llibret de la falla Tulell-Avinguda.

Resultats:

Format gran

1.- El Merca

2.- Caputxins

3.- Plaça La Malva

4.- Camí Nou

5.-Sants Patrons

Format menut

1.- Pintor Andreu

2.- Plaça Major

3.- Les Cantereries

4.- Plaça Germanies

5.- Sant Joan