L’Alzira FS cau en un bon partit davant el líder Peñíscola

0
73

L’Alzira FS no ha pogut assaltar al líder Peñíscola FS en el pavelló Juan  Vizcarro tot i fer un bon partit, especialment en el primer temps que finalitzà amb empat a 2 gols.

S’avançaren els castellonencs en els minuts 7 i 8 mitjançant Elias i Saladié, però Naranjo el el 18 i Carlitos en el minut 19 aconseguiren les talbes en el marcador, tot just abans del descans.

Plaza aconseguira fer el 3-2 per a l’intratable lider i tot i l’esforç del conjunt de Braulio Correal, Saladié feia el quart en el 32. A partir del minut 36 els riberencs jugaren de 5 i en el 38 Naranjo va estar a punt de retallar diferències i ficar emoció a l’encontre. En els últims segons Saladié, que va estar cedit en el seu dia al Family Cash Alzira, aconseguia el seu hat treak particular al temps que acabava amb les esperances dels visitants.