L’Alzira FS al complicat assalt de la inexpugnable Peñíscola

0
64

Els àrabs, que dominaren Peñíscola durant varios segles com en el cas d’Alzira consideraven este enclau junt el Mediterrani del Baix Maestrat com un «castell inexpugnable». Però l’any 1233 es rendiren de forma pacífica, com a la capital de la Ribera, a les tropes de Jaume I.

Al complicat «assalt» d’este castell inexpugnable en esta temporada es desplacen esta vesprada els jugadors de l’Alzira FS capitanejats per Braulio Correal. I és que el conjunt castellonenc és l’actual lider imbatut amb 55 punts, 105 gols a favor i només 35 en contra. I per si estos guarismes no foren prou aclaridors, ha eliminat a tres equips de 1ª Divisió en la Copa del Rei, l’últim en caure vençut als peus del castell del Papa Lluna, ha estat, tot just, l’actual campió, l’UMA Antequera amb el contundent resultat de 4-0.

Però les tropes riberenques no s’arredren i esta setmana han treballat «amb molta seriositat i disciplina», per assegurar-se un lloc entre els quatre equips que disputaran el play off d’ascens. Correal diu que els jugadors de Peñíscola «van com avions», així que ha preparat als seus soldats, a conciència, perquè esta vesprada volen com a misils a la vora del Mediterrani.

El Family Cash Alzira porta una renda de 10 punts sobre el sext classificat, posició que compartixen Sala 10 Saragossa i El Ejido, una matalàs considerable, tot i que hui no puguen assaltar al lider. La temporada anterior encaixaren 9 gols, però ixa experiència els deu ser d’utilitat per competir millor en esta ocasió, el tècnic alzireny els té avisats; «si es trenca el partit te poden destrossar».

A partir de les 18 hores d’esta vesprada sabrem si Peñíscola continua o no sent inexpugnable i si es rendix a les tropes de Braulio Correal.