J.M. Rubio i M.A. Martinez de La Malva premiats en Cullera amb el Guardó Ü

0
257

Els fallers de la falla Plaça La Malva d’Alzira, José Manuel Rubio i Miguel Ángel Martínez van rebre ahir a Cullera el Guardó Ü 2023

 

La comissió de la falla Taüt de Cullera va celebrar anit la seua IV Gala dels Premis Ü.

En primer lloc es van donar els premis de dibuix i literaris que la comissió ha organitzat este exercici.

A continuació, es va fer lliurament de les cinc nominació del premi Ü, organitzat per la falla Taüt de Cullera amb el patrocini de “Arròs Senyorial”, ha fet públics els finalistes de la primera edició del seu guardó, el qual forma part de la Federació de Lletres Falleres i reconeix la millor il·lustració publicada en un llibret de falla en el present exercici 2023, relacionada amb el tema del llibret i del cadafal, però independent de la portada.

Com a colofó de la gala, els fallers de la falla Plaça Malva Alzira, José Manuel Rubio Albentosa i Miguel Ángel Martínez Tortosa van rebre els guardons Ü a la trajectòria i al treball en pro de la cultura en el món faller i reconèixer així els més de 35 anys que duen treballant per la festa i les falles.