Les falles de Carcaixent arranquen este dissabte amb la Crida

0
398

Carcaixent inicia les festes falleres aquest dissabte 25 de febrer amb l’acte de la Crida a la Plaça Major. A partir de les vuit de la vesprada Cristina Rubio, Fallera Major, i Paula Ramos, Fallera Major Infantil, junt amb l’alcalde de Carcaixent, Paco Salom, el regidor de falles Pasqual Boqueta i el president de la Junta Local Fallera, José Vicente Gascó, faran la seua crida a la festa des del balcó del Palau de la Marquesa, donant així per iniciades les festes falleres.

Després dels parlaments, el president de la Junta Local Fallera donarà lectura de l’acta dels premis dels Ninots Indultats 2023, que es podran visitar fins al 15 de març en el Centre Comercial Ribera de Xúquer, exposició inaugurada just abans de la Crida.

En finalitzar l’acte es dispararà un castell de focs artificials i tots els càrrecs de les comissions falleres desfilaran fins al Magatzem de Ribera on tindrà lloc el tradicional sopar de la Crida i posteriorment una discomòbil al recinte de la FEVE.

Els actes fallers continuaran el següent cap de setmana amb la Cavalcada del Ninot, el dissabte 4 de març a partir de les sis de la vesprada els carrers de Carcaixent s’ompliran amb la imaginació i el color de les diferents comissions falleres que recorreran els carrers d’Apotecari Bodí, Sant Pere, Vidal Canet, Alacant, Martí Talens, Sant Francesc d’Assís i Passeig. I el diumenge 5 durant el matí tindrà lloc al Parc Navarro Darás el I Concurs de Paelles Family Cash.

L’Alcalde de Carcaixent, Paco Salom, celebra unes Falles amb plena normalitat i vol transmetre el desig de què “Tot el veïnat de Carcaixent, faller i no faller, isca a celebrar les falles amb les ganes i la il·lusió de retrobar-nos als carrers i gaudir de la celebració dels actes que culminen un any sencer d’esforç i dedicació de tot el col·lectiu faller”.