Carcaixent torna a celebrar el Carnestoltes

0
87

El passat dijous l’alumnat dels centres educatius de Carcaixent va tornar a celebrar el Carnestoltes pels carrers del municipi amb la tradicional desfilada i acompanyats en aquesta ocasió per diversos grups de batucada i animació de circ.

En acabar, els escolars es concentraren a la Plaça d’Espanya on pogueren gaudir d’un concert de rock en valencià que tractava de fomentar el reciclatge i se’ls va oferir  per berenar bamba amb xocolate, tenint en compte la xicalla celíaca o amb alguna intolerància.

A més, durant les jornades anteriors l’alumnat dels centres públics d’educació infantil i primària del municipi, del col·legi concertat Ave María, de l’escoleta municipal La Vieta i del COM El Clot, havia estat preparant-se per a la festa i rebent la visita de l’esperat En Carnal acompanyat per dolçainers i tabaleters.

D’altra banda, el dissabte 18 l’Ajuntament de Carcaixent va programar també una festa de disfresses per a tots els públics amb l’orquestra Tokyo Band durant la vesprada a la mateixa Plaça d’Espanya, on posteriorment va seguir la diversió amb una discomòbil fins a la una de la matinada.

Teresa Oliver, Regidora de Benestar Social, s’ha mostrat molt satisfeta per la implicació dels centres participants en aquesta tradicional festa, “La clau de l’èxit, un any més, ha sigut la implicació dels equips directius, docents, pares, mares i familiars que han fet possible el bon funcionament de l’activitat, així com la col·laboració de tots els serveis municipals implicats en l’organització”.

I Raimon Marí, Regidor de Festes, es mostra molt content “Celebrar carnestoltes esdevé una ocasió més per a retrobar-nos com a veïns i veïnes, eixir al carrer i gaudir conjuntament d’aquesta tradició; així com també per a dinamitzar l’economia de Carcaixent a través del comerç local i l’hosteleria”.