Albena Teatre estrena El Moble este divendres al Gran Teatre d’Alzira

0
138

Arriba a Alzira l’estrena de “El Moble”, l’última obra d’Albena Teatre

  • Èxit de la representació d’este divendres a les 20.30 hores, al Gran Teatre

 

Alzira, 23 de febrer de 2023. Este divendres 24 de febrer a les 20’30h, la companyia Albena Teatre estrena EL MOBLE el que serà el seu 28é espectacle des de que es va crear al 1994. Es tracta d’una comèdia escrita per Yolanda García Serrano i Juan Carlos Rubio, amb la versió valenciana de Juli Disla.

 

En esta ocasió, Albena ha comptat amb la  direcció de Rafael Calatayud, actor director i fundador de la companyia La Pavana, que ha treballat amb Albena amb sèries com Socarrats i Maniàtics.

 

El seus protagonistes son Cristina Fernández Pintado i Juli Disla. L’obra ens parla de les relacions d’una parella i de com tot pot anar per l’aire amb el muntatge d’un moble d’Ikea com a detonant. L’obra és una versió de la producció “El mueble” de la companyia andalusa Histrión Teatro. En este cas, Rafa Calatayud ha volgut posar atenció en els conflictes de parella, i ha agafat com a referència la pel•lícula de Billy Wilder El apartamento, fent una versió molt personal en clau de comèdia i connectant amb el món d’Albena.

 

Al llarg de la setmana, El Gran Teatre d’Alzira ha acollit els últims assajos i  preparatius del muntatge. Encara es poden aconseguir entrades en venda anticipada per internet a https://www.notikumi.com/2023/2/24/el-moble-albenaproducions o abans de l’espectacle en taquilla.

 

L’espectacle també es podrà vore al Teatre Rialto de València  del 23 al 26 de març, iniciant a partir d’ací la gira pel Circuit Teatral Valencià.