Un centenar de persones proposen a Miguel Vidal encapçalar una candidatura independent a Alzira

0
539

Un centenar d’alzirenys, amb vocació centrista, es pronunciaren el passat dijous, durant el transcurs d’un sopar, a favor de presentar una candidatura independent a les pròximes eleccions municipals d’Alzira, llista que pretenen encapçale l’actual regidor de Ciutadans, Miguel Vidal.

En este grup de persones es troben representants d’iniciativa per Alzira (IPA) que s’ha presentant amb estes sigles en dos convocatòries, llevat de la última en que s’integraren en la llista de Ciutadans.

LLevat de tres assistents que votaren en contra la immensa majoria opina que una candidatura independent de centre, aconseguiria un major suport popular que presentant-se davall el paraigües de Ciutadans, que va aconseguir dos edils en les eleccions de 2019, però que la crisi que patix la formació taronja podria deixar-los fora de la pròxima corporació municipal.

El portaveu d’IPA, Paco Cerveró ha manifestat a Riberaexpress que el seu grup donarà suport tant a una nova candidatura independent com també a Ciutadans «sempre que la llista estigua encapçalada per Miguel Vidal, amb el que tenim molt bona relació».

De moment està «tot molt en l’aire» a l’espera del que decidisca Vidal, però confien en que els pròxims dies «ixirà la decissió definitiva». Sembla que la proposta d’una nova candidatura independent, ha pres clarament la davantera, conscients que les sigues de Ciudadanos «poden restar més que sumar» i que la recent crisi patida pel PP, facilitarà el seu accés al consistori alzireny en els comicis municipals del pròxim 28 de maig.