Joan Baldoví participarà a l’Alcúdia en un acte amb els candidats de Compromís

0
53

El diputat de Compromís Joan Baldoví participarà en un acte a l’Alcúdia organitzat per Compromís per l’Alcúdia el proper dijous 23 de febrer a la Casa de la Cultura, a les 19:30 de la vesprada.

 

Joan Baldoví, a més de diputat en el Congrés de Diputats, acaba de ser elegit com a candidat a la Presidència de la Generalitat en les passades Primàries de Compromís, en el que va obtindre el 94% de vots, amb un total de 21.620 persones que confiaren en ell.

 

Junt a Joan Baldoví, participaran en l’acte els candidats a les eleccions municipals de l’Alcúdia Rubén Pérez, de Joves PV-Compromís, Raquel Coronado, de Compromís Dones, i el sindicalista Toni Montes que serà el candidat a l’alcaldia del l’Alcúdia.

 

En l’acte també intervindran les actuals regidores de Compromís, Vero Roig i Mercè Sampedro, que també figuraran en la llista electoral, encara que, en aquesta ocasió, no en els primers llocs. L’acte serà presentat per la professora Marina Ribes. A més actuarà el cantautor de l’Alcúdia Toni de l’Hostal.