La victòria de la UD Alzira contra l’Ebro (3-1) el situa a tres punts de la lligueta d’ascens

0
186

Important i relativament fàcil victòria de la UD Alzira contra un Ebro en zona de descens que situa al conjunt blaugrana a tres punts de les posicions que disputen la lligueta d’ascens. Al descans s’arribà amb advantage local de 20 gols a 0.

Els locals es mostraren mot superiors al filial de Saragossa durant el primer temps; Javier Soler feia el primer en el minut 24 al rematar de cap una magnífica assistència de Pitu. També de cap feia el segon Solbes en el 38.

EL conjunt de Marc Garcia isqué algo dormit a l’inici del primer temps, el que aprofita el conjunt aragonés per retallar les diferències amb un gol anotat per Andreu Arasa en el minut 60. Però despertaren tot seguit els tigres del Xúquer i Joel sentenciava l’encontre en el minut 63 culminant una esplèndida jugada personal.

L’Alzira que ja suma 30 punts i es troba a 7 de les posicions directes de descens, s’enfrontarà, a domicili, el pròxim diumenge al València Mestalla. Cal recordar que en la primera volta superaren al filial valencianista en Venècia per 3 gols a 2.