Aficionats reivindiquen en el Palau rapidesa en acabar les obres del Fontana Mogort

0
195

Un grup d’aficionats de l’Alzira FS, previsiblement pares de jugadors de l’escola, mostraren ahir, al Palau d’Esports, una pancarta «Fontana Mogort Solució Ja!», reivindicant a l’Ajuntament que culmine, prompte, el canvi del sostre del pavelló que porta ja uns quatre anys sense poder ser utilitzat pels esporties locals.

La pancarta l’exhibiren durant uns pocs minuts a l’inici de l’encontre del Family Cash Alzira contra el Full Energia Saragossa que es va jugar ahir per la vesprada al Palau Municipal d’Esports. Els autors de la protesta aprofitaren que en la tribuna d’autoritats es trobaven l’alcalde de la ciutat Diego Gómez i el regidor d’Esports, Fernando Pascual, que s’adonaren de la pancarta en ser mostrada en un lloc ben visible del Palau.

Les obres del Fontana Mogort s’han endarrerit, en més d’una ocasió, per distintes circunstàncies, la última per instal.lar una nova coberta que donarà plenes garanties per evitar les goteres durant els episodis de fortes pluges.