L’excel.lent defensa de l’Alzira FS s’imposa a l’atac del Full Energia Saragossa (3-1)

0
125

Treballada victòria de l’Alzira FS que ha derrotat esta vesprada al Palau al Full Energia Saragossa gràcies a la seua excel.lent defensa que s’ha imposat al perillós atac dels visitants que aspiren a llocs de play off d’ascens.

S’avançà el conjunt aragonés en el minut 2 mitjançant Modrego, però poc a poc recuperà sensacions l’equip de Braulio Correal que en el minut 11 aconseguia l’igualada gràcies al seu millor jugador, Gon Castejón. Abans del descans en el minut 15 era Pedro Garcia el que avançava al Family Cash amb un gol de cap culminant una excel.lent combinació.

En la segona part els locals foren superiors gràcies a la seua fortalessa defensiva i perfí en el minut 37 arribà el tranquilitzador 3-1 amb un golàs de Castejón culminant una galopada marca de la casa.

Amb estre triomf els riberencs consoliden la tercera posició incrementant a 6 punts l’advantatge sobre el quart classificat l’Oparrulo Ferrol.

L’Alzira FS viatjarà el pròxim dissabte a terres castellonenques per enfrontar-se al lider intratable de la 2ª divisió el Peñíscola.