La Federació Espanyola d’Halterofília assumix els desperfectes causats al parquet del Palau d’Alzira

0
738

 

Alzira ha celebrat este passat cap de setmana una competició nacional d’halterofília en honor a Julián Perea, el precursor d’aquest esport a la nostra ciutat.

Ahir de matí es va descobrir que la prova havia causat alguns desperfectes al parquet del Palau d’Esports produïts per les peces d’alçada utilitzades pels esportistes durant els entrenaments.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha manifestat que «immediatament es van detectar els desperfectes i s’iniciaren les tasques per tal de solucionar el problema i deixar en perfectes condicions d’ús la pista del Palau».

La Federació Espanyola d’Halterofília es mostrà disposada, des del primer moment, a fer-se càrrec de les despeses mitjançant la seua assegurança, unes despeses que s’estimen, inicialment, en uns 50.000 euros, segons Pascual, que ha «agraït la predisposició del secretari de la Federació».

La superfície de parquet danyada és troba paral.lela a la tribuna d’autoritats que, tot just ha sigut la més afectada per les goteres. El parquet del Palau, tot i haver complit 35 anys, es troba entre els cinc millors del existents a Espanya. L’equip de futbol sala tornarà a entrenar a partir d’este dimecres en instal.lar, de forma provisional una làmina de vinil, fins que es puga sustituir la zona afectada.

El recinte esportiu va estar tancat ahir, igual que en la jornada de hui dimarts, perquè continuen les tasques de reparació per a poder obrir el Palau en la jornada de demà dimecres, tal i conforme s’ha consensuat en una reunió de treball que han dut a terme els tècnics del departament d’Esports junt al president i l’entrenador del Club Futbol Sala Alzira que s’han vist perjudicats pels desperfectes al no poder utilitzar la pista per als seus entrenaments.

El responsable d’Esports considera «un accident» el que ha ocorregut i assenyala que «no podem entelar l’èxit dels atletes locals d’halterofília que han aconseguit el tercer lloc en la classificació d’este campionat d’Espanya». I ha afegit «al marge de este resultat ara cal agafar el compromís de donar normalitat tant a les sessions d’entrenament com als partits que hi haja que disputar en la pista del Palau d’Esports de manera imminent”, segons el regidor.