L’Alzira FS no pot entrenar hui al Palau en quedar afectat el parquet en la competició d’halterofília

0
791

El primer equip de l’Alzira FS no pot entrenar esta vesprada en quedar «afectat» el parquet del Palau d’Esports arran les competicions d’halterofília celebrades el cap de setmana, segons fons del club local. «Ens ha dit el tècnic municipal d’Esports que demà dimarts estarà arreglat» però hui ni el conjunt que milita en la 2ª Divisió Nacional on es troba classificat en llocs de play off per l’ascens, ni cap equip de l’escola del Family Cash Alzira podrà entrenar en estar tancat el Palau, ni trobar cap instal.lació alternativa.

Per als dirigents del club alzireny «és la gota que colma el got», després de rebre la pasada setmana la notícia de l’endarreriment, durant alguns mesos, del canvi de sostre del pavelló Fontana Mogort.

La situació «és límit» i afecta directament al rendiment formatiu i esportiu de tots els equips del club, per la qual cosa des del Club Alzira Futbol Sala han fet palés » la nostra més absoluta indignació i descontent amb la realitat actual, que porta temps sent insostenible». I per tant denuncien aquesta situació i encoratjen als responsables polítics i tècnics de l’administració local, «es prenguen més de debò l’esport de la ciutat, creixement del qual s’enorgulleixen cada any».

Recorden que el primer equip es veu obligat a entrenar tots els dimecres en el pavelló de la Llosa de Ranes que «compta amb una superfície que no és la més adient perquè els jugadors corren una major risc de lesionar-se».

L’Alzira FS s’ha d’enfrontar el pròxim dissabte al Palau al Full Energie Saragossa, un dur rival que lluita per entrar en els llocs de la lligueta d’ascens a la 1ª Divisió.