L’alcalde d’Alzira ressalta els 1.400 milions de facturació dels polígons locals en la Setmana de l’Economia

0
284

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha ressaltat la potencialitat econòmica de la ciutat durant la inauguració de la XV Setmana de l’Economia en haver facturat un total de 1.400 milions d’euros les empreses ubicades als diferents polígons industrial que donen ocupació a uns 8.000 treballadors, en esta capital de la Ribera que ha arribat als 45.000 habitants per primera vegada en la seua història. Gómez ha assenyalat que la Setmana Econòmica servis per «obrir vies de debat i de interacció».

Per la seua part la vicepresidenta de la Generalitat Aitana Mas, ha destacat les «maneres diferents» d’afrontar una crisi econòmica comparant la de 2008 en que governava el PP amb les actuals en que «el Botànic ha estat al costat dels ciutadans, ajudant-los en uns moments molt delicats». Respecte a les pròximes eleccions autonòmiques i les possibilitats del seu partit, Compromís, i de un nou govern progressista, Mas ha declarat que «els ciutadans sabran donar suport a les pol-ítiques del Botànic» i que «la responsabilitat i el trellat es vorà recompensat a les urnes». I ha apostat per un model econòmic que «garantisca l’accés a l’habitatge, l’educació, la sanitat, l’energia i els serveis socials».