Tudela (AEA): «La indústria d’Alzira és molt potent i està ben posicionada»

0
361

El president de l’Associació Empresarial Alzira, Raül Tudela, considera que la indústria d’Alzira «és molt potent i està ben posicionada». I explica que la seua diversificació «permet aguantar millor les crisis econòmiques». A este respecte ha afegit que «el sector agroalimentari ens fa forts amb empreses punteres» com Roda Ibérica, Grefusa i Ice Cream, entre altres. Declaracions realitzades durant la presentació de la XV Setmana de l’Economia d’Alzira.

Tudela ha assenyalat també la demanda de sòl industrial al Parc Empresarial El Pla, on està instal.lant-se el Grupo Mazo amb una parcel.la de 100.000 m2, també de la firma Pantone i les ampliacions de CMA, Frutal Beltrán, Recuperaciones Xúquer i Clar Peat entre d’altres. I a més ha ressaltat que la tipologia d’empreses que s’instal.len a la capital comarcal son importants en «aportar majorqualitat, formació i una remuneració més elevada per als treballadors».

D’altra banda ha reclamat «una regularització» per part del consistori per al polígon industrial de la Carretera d’Albalat «per tal que puga seguir creixent».

Pel que fa al comerç, el mà`xim representants de l’empresariat alzireny considera que «està patint una transformació a la que els comerciants han de saber adaptar-se».