Palacios (PP): «No tinc cap problema per pactar amb Vox, el PSOE o amb Compromís»

0
663

El ja candidat oficial pel PP a l’alcaldia d’Alzira, José Luis Palacios, assecgura que si aconseguix la majoria de vots en les pròximes eleccions municipals «no tindre cap problema per pactar amb Vox, el PSOE o Compromís amb tal que hi haja un goven estable». A este respecte ha afegit que «parlaré amb la resta de formacions que composen la corporació local».

Palacios ha declarat a Riberaexpress que espera «un resultat mot ajustat» en els comicis del 28 de maig i ha ressaltat que els tres partits més importants de la capital de la comarca «no repetixen candidat». Si ho farà Ciutadans, amb Miguel Vidal i falta conèixer si Vox repetirà amb Ricardo Belda proposat pel col.lectiu local.

Després del terratrèmol causat per ser elegit per la direcció regional contra la voluntat de l’executiva local i de la majoria de la militància, amb 33 baixes, entre elles la de Enrique Montalvá, Palacios assegura que compta amb «regidors junt a joves i veterans militants que ja estan col.laborant amb mi».

Palacios ja treballa en dissenyar la campanya, en configurar un comité de campanya i «en xafar el carrer» per tal d’evitar que continue governant l’actual coalició progressista constituida per Compromís i el PSPSV.

A hores d’ara Alzira ja compta amb la quasi totalitat de candidats a l’alcaldia decidits; Alfons Dominguez per Compromís, José Luis Palacios pel PP, Gemma Alós pel PSPV, Miguel Vidal per Ciutadans i Agustin Pérez per Podem-EU.