La Fúmiga també triomfa a la Gallera d’Alzira

0
1163
El saló Daurat de La Gallera ha estat ple de gom a gom
Les falleres majors d’Alzira amb el regidor de Festes i el president de la JLF

El grup musical alzireny La Fúmiga ha rebut esta vesprada el V Guardó Cant del Gall que atorga la falla Gallera-Hort dels Frares a aquelles entitats o persones que escampen el nom d’Alzira més enllà de la Creu Coberta.El vocaliste del grup José Beteta ha rebut el premi de mans del president de la falla, Víctor Grande.

Al mateix acte s’ha presentat el llibret d’esta comissió «La música és la festa» que ha estat dirigit i coordinat per Emili Sanchis i que ha comptat amb la col.laboració de l’arxiver municipal Aurelià Lairón.

A l’acte ha assistit l’alcalde Diego Gómez, el regidor de Festes Xavier Pérez, la regidora Luisa Castells, les falleres majors de la ciutat, Elena Cebrián i Sara Martinez, el presdient de la JLF Bernardo Cortés, junt a les FM d’esta comissió, Arantxa Montañana i Martina Olmo.