Alba Fluixà reconeguda per la Malva d’Alzira amb el Guardó d’Or

0
355
Alba Fluixà amb el Guardó d’Or lliurat per La Malva

La poetessa i artista plàstica d’Alzira, Alba Fluixà, ha rebut hui el Guardó d’Or de la falla Plaça la Malva a la Casa de la Cultura en reconeiximent a la seua trajectòria artística, durant la presentació del llibret Tro d’Avís.

A l’acte presentat per David Vidal, ha assistit el secretari autonòmic d’Hisenda, Francesc Gamero, els diputats provincials, Mentxu Balaguer i Andreu Salom, a més dels alcaldes d’Alzira i Benimodo, Diego Gómez i Paco Teruel, els regidors de Festes, Xavier Pérez, de Cultura, Albert Furió i de Medi Ambient, Pep Carreres, la secretària de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Inmaculada Cerdà, a més de les falleres majors d’Alzira Elena Cebrián i Sara Martinez.