Tres detinguts per violència de gènere enguany a Alginet

0
65

 

Alginet compta amb la Unitat de Serveis d’Assistència familiar des del 2001

 

Del que portem d’any, la Policia Local d’Alginet ha aconseguit detenir a 3 persones del sistema VioGén, el sistema de seguiment integral en els casos de Violència de Gènere.

Dos d’ells van ser detinguts per trencar l’orde d’allunyament i un tercer per agredir a la seua parella.

Cal recordar que la localitat d’Alginet compta, des del 2001 amb la Unitat de Serveis d’Assistència familiar. Aquesta unitat està composta per el Cap de la Policia,  el Cap de la Unitat i quatre agents on tres d’elles són dones.

Dins de les seues funcions podem destacar l’atenció especialitzada a víctimes de violència de gènere (dones maltractades), a víctimes de la violència domèstica (membres del nucli familiar, fills, pares, avis, germans, etc.) i la protecció del menor, etc.

En aquesta unitat estan integrades les agents de la Policia Local, amb la finalitat de donar una millor atenció en aquells casos que per les circumstàncies de la víctima ho requerisquen.

Des de la Regidoria de policia es recorda que “en cas de necessitar ajuda o realitzar alguna consulta podeu telefonar a la Policia Local d’Alginet al 96 175 11 54 o al 016 (telèfon gratuït i del qual no queda cap indici de la seua utilització en la factura telefònica)”.