Alfons Dominguez ja és l’alcaldable de Compromís a Alzira en retirar-se l’altre aspirant

0
1141

A poques hores de començar la votació telemàtica a les primàries de Compromís en Alzira ha formalitzat la seua retirada Emili Cases, deixant a Alfons Domínguez com l’alcaldable d’esta coalició progressista a la capital de la comarca en les eleccions municipals del pròxim 28 de maig.

Este dimecres arranquen les votacions, de forma telemàtica, tant als aspirants a ser candidats a l’alcaldia com els que es proposen per a integrar la llista i tindre així opcions de ser regidors de la corporació local. La votació presencial tindrà lloc el pròxim dissabte dia 11, mentre el dimarts 14 serà proclamada la llista que encapçalarà Alfons Dominguez.

Dominguez, de 56 anys, és llicenciat en Ciències Ambientals i Enginyer Tècnic Agrícola per la Universitat Politècnica de València. Ha destacat per la seua aposta i promoció dels cultius ecològics, essent soci de la Cooperativa de Producció Ecològica La Vall de la Casella d’Alzira, a més d’autor de distintes publicacions relacionades amb este sector.

D’esta forma i després que el col.lectiu local no poguera conformar una candidatura de consens, Alfons Dominguez compta, ara, amb el suport de la pràctica totalitat de la militància i tindrà el repte d’agafar el testic de Diego Gómez per intentar encapçalar un tercer govern progressista consecutiu a la ciutat d’Alzira.