Gilles Denans candidat a La Barraca per Compromís en lloc de l’alcaldessa que renuncia

0
393
L’actual alcaldessa Vero Almunia amb Josep Bort i Gills Denans en la Via Verda de La Barraca

L’assemblea dels militants de Compromís per la Barraca d’Aigües Vives ha designat per consens a Gilles Denans com a cap de llista per a les eleccions de maig del 2023.

 

Recentment es reuniren els militants de Compromís del col·lectiu local de la Barraca d’Aigües Vives i triaren per unanimitat al enginyer informàtic Gilles Denans per a encapçalar la llista de Compromís per la Barraca als pròxims comicis.

 

Gilles Denans ja va formar part del govern de la localitat a la primera legislatura de Compromís, des del 2015 fins al 2019, junt a Verónica Almunia, actual alcaldessa. Ara torna a la primera línia del govern local més il·lusionat i amb les energies renovades per a prendre el relleu i continuar amb les polítiques del canvi que Compromís va encetar quan arribà al govern.

 

L’alcaldessa actual Verónica Almunia, que no es presentarà aquest any, dona el seu suport al company i president de l’associació mediambiental Vall d’Aigües Vives per a les pròximes eleccions.

 

Gilles Denans també s’ha presentat al procés de primàries per a conformar la llista de candidatura a les eleccions municipals d’Alzira. Des del col·lectiu de la Barraca sempre s’ha vist com a cosa molt beneficiosa que el cap de llista de l’entitat local menor vaja en llocs d’eixida de la candidatura del municipi i optar també a ser regidor d’Alzira, cosa que facilitaria la comunicació i el desenvolupament de una política conjunta, com ocorre actualment en altres entitats locals menors de la comunitat valenciana com per exemple la Xara i Jesús Pobre pertanyents al municipi de Dènia.

 

En breu es convocarà a tots els simpatitzants de la coalició per a conformar la resta de la llista que acompanyarà a Gilles a les eleccions del 28 de maig, de la Junta Veïnal de l’Entitat Local Menor de la Barraca d’Aigües Vives.

 

Compromís per la Barraca