Alzira millora l’enllumenat públic del carrer La Unió amb tecnologia Led

0
106

Des de la regidoria de Serveis Urbans, s’està renovant les instal•lacions actuals de Vapor de Sodi d’Alta Pressió, en la zona de la barriada de Les Basses concretament al carrer la Unió. L’objecte del projecte és la substitució de les instal•lacions actuals per nous suports i lluminàries que incorporen tecnologia led.

Segons el regidor de l’àrea de Serveis Urbans, Fernando Pascual, aquesta actuació és una petició dels veïns de la zona, que s’ha pogut executar en el pressupost actual del 2023. El nou enllumenat permetrà obtindre millores en els nivells d’il•luminació i en la qualitat de l’enllumenat d’aquestes vies públiques, així com una reducció del consum energètic, donada la major eficiència de les noves lluminàries.

És important recordar que la il•luminació és un dels elements urbanístics que més influeix en les sensacions que tenim quan caminem per la ciutat. Aquesta zona comptava amb un enllumenat «molt deficient», amb zones en ombra i «llums obsolets», motiu pel qual veïns havien sol•licitat una millora integral.