Antonio Pelayo: «El PP d’Alzira no li ha donat cap llibertat a Palacios»

0
800

El secretari local del PP d’Alzira, Antonio Pelayo, ha declarat que «de cap manera l’executiu local li ha donat plena llibertat a Palacios» i ha afegit que la crisi continua donat que «una vintena de militants m’han mostrat hui la seua voluntat de donar-se de baixa».

Pelayo ha ratificat a Riberaexpress que «ja son 32 les baixes firmades i cumplimentades», de militants que han seguit els passos de l’exregidor Enrique Montalvá que s’ha donat d’alta en Vox.

De fet «l’executiva i la militància local encara estem esperant que Mazón, Mompó, Bastidas i Palacios ens donen alguna explicació», segons Pelayo qui ha significat «segons els estatuts el Comité Regional no pot nombrar oficialment a cap candidat mentre el Comité Local no faça la proposta». A este respecte cal ressaltar que el passat divendres, José A. Hernández anuncià al col.lectiu local que renunciava a proposar-se com alcaldable encara que continua com a president local del PP d’Alzira. El secretari local s’ha mostrat contundent a l’hora d’assenyalar que «Hernández ha descartat totalment formar part de la llista de José Luis Palacios«. Pelayo insistix en que «l’hem citat en diverses ocasions i no ens ha donat cap resposta i ni tan sols s’ha reunit amb Hernández».

Sembla que l’acceptació de Palacios com a cap de llista per part d’Hernández compta amb el rebuig de la gran majoria del col.lectiu local que es desangra dia a dia amb noves baixes, fins el punt de poder superar el 50% del cens d’afiliats.