Alberic destina més de 150.000€ a la millora dels parcs infantils

0
40

En poc més d’un parell de mesos, els parcs i les zones destinades a l’esbarjo infantil d’Alberic han experimentat un canvi substancial. D’entre les actuacions realitzades als sis parcs del municipi, el de la Muntanyeta ha sigut l’espai on més significatives han sigut les tasques de rehabilitació i millora.

Fa pocs dies que el parc de la Muntanyenta (un dels parcs amb major afluència a Alberic) ha tornat a obrir les seues portes al veïnat, lluint una imatge molt diferent de la que presentava mesos enrere. El projecte de millora dels parcs, pressupostat en més de 150.000 euros, ha permés dotar esta zona amb un paviment de cauxo continu, de manera que els diferents jocs s’unifiquen en un mateix recinte tancat molt més segur.

Toño Carratalá, alcalde d’Alberic, apuntava que «per fi s’ha convertit en realitat una inciativa que ens ha suposat un esforç molt gran a totes i tots, perquè hem hagut de tindre tancats els parcs varios dies. És per això que la planificació del calendari es va fer tenint en compte que si es treballava en un parc, un altre pròxim havia de mantenir-se obert. Per això les tasques s’han allargat als tres mesos. Ara és molt important que entre totes i tot cuidem estos entorns per a poder disfrutar-los durant molt de temps».