L’Alzira FS rescata un punt davant el Burela ( 3-3) en un gran segon temps

0
84

Pocs espectadors confiaven en la remuntada quan fregant el minut 19 el Burela FS guanyava per 0-3 al Palau d’Esports davant l’Alzira FS que no va ixir a la canxa tan mentalitzat com dimarts passat contra el Jimbee Cartagena.

Al minut 9 inaugurava el marcador el visitant Pitero, el seu company Alberto feia el 0-2 en el 13 i Isma feia sis minuts després el 0-3. Però poc abans del descans començava la reacció dels deixebles de Brualio Correal i Àlex Naranjo anotava un excel.lent gol després d’un ràpid i efectiu contracolp. El gol obria l’esperança per al segon temps.

Als primers instants d’esta segona part i amb l’alé del públic el Family Cash pressionà l’eixida de baló del conjunt gallec i fruït de la intensitat Naranjo roba un baló en la meitat de la canxa visitant i anota el segon gol en el minut 25. El Palau, aleshores ja s’havia convertit en una caldera i el Burela tenia seriosos problemes per ixir de l’agobiant pressió dels locals.

Corria el minut 31 quan en una falta botada en el terreny gallec, el baló li cau a Rubi que amb la seua potència habitual llançà un misil que suposava l’empat a 3 gols. Deliri en les grades i crits de «si es pot» entre els embogits aficionats.

A pocs segons del final entre Gon Castejón i Pedro estigueren a punt d’aconseguir el gol de la victòria però el guardamet visitant va estar molt atent i evità un triomf de l’Alzira FS , que per lo vist en el segon temps no haguera sigut injust davant un rival que conserva el segon lloc amb dos punts més que el Family que suma 33 i manté la distància de 7 punts sobre el sext classificat que en esta jornada és el Sala 10 Saragossa.

La pròxima jornada el conjunt riberenc visitarà la difícil canxa del Barça Athlètic, segon màxim golejador de la segona división sols per darrere del lider Peñíscola.