El lider africà de Gàmbia Mama Kandeh parla sobre la inclusió dels immigrants a Alzira

0
322
Mama Kandeh saluda a Manding Samate (Fuente Solidaria) en presència de l’alcalde Diego Gómez

El president del partit polític Gambia Democratic Congress (GDC) i membre del Comité Panafricà de Gambia, Mama Kandeh ha pronunciat este migdia una conferència en el Museu Municipal (MUMA) d’Alzira, en un acte organitzat per l’assocació Fuente Solidaria.

La conferència, que ha estat contextualitzada en els drets socials per als immigrants, ha tractat temes com els problemes del Mediterrani, la situació de Gàmbia, la diversitat i inclusió de tots els immigrants, i la sanitat, entre altres.  

L’acte presidit per l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha comptat amb la presència del regidor de Cultura, Alfred Aranda, del president de l’entitat Fuente Solidaria, Manding Samate i del candidat a les primàries de Compromís per Alzira, Alfons Dominguez.