Les màximes no repuntaran fins el dimarts a la Ribera

0
172

Dissabte tindrem més núvols, especialment al sud. De fet, sembla que els ruixats quedaran justament davant del litoral d’Alacant, però de vesprada avançaran cap a la costa i tocaran terra. Ja a última hora del dia i de matinada, les precipitacions agafaran cos al sud del golf de València. Les temperatures es mantindran sense canvis i el mestral bufarà moderat al nord.

Diumenge serà un dia més insegur, especialment al sud, on els núvols seran abundants. S’esperen precipitacions en zones litorals, que s’endinsaran cap al Comtat i l’Alcoià.

PRECIPITACIONS PREVISTES DIUMENGE DE 7:00 h A 13:00 h

Les més abundants cauran a la Marina Alta i la cota de neu estarà entre els 600 i els 700 metres. El vent bufarà de gregal moderat, amb notable alteració marítima i les temperatures es mantindran sense canvis.

TRES DIES

Dilluns ja serà un dia més tranquil. Els núvols del sud es retiraran i s’imposarà l’ambient assolellat, amb el permís d’alguns núvols alts que enteranyinaran el cel al nord. La nit tornarà a ser freda, però de dia les temperatures es començaran a recuperar. El mestral encara bufarà al nord, mentre que a la resta s’imposaran el ponent i el llebeig.

À Punt